2015. július archívum

Legálisan alkalmazhatóak a radar és lézer detektorok?

Természetesen igen! A hatályos jogszabályok megengedik az eszközök hazai, szabad alkalmazását. A tiltásnak amúgy sem lenne értelme, hiszen ezek az eszközök is ugyanazt a célt szolgálják, mint a traffipaxoknak kellene: lassítani a veszélyes útszakaszokon!

beltronics_rx65_422

Hogyan üzemeltetik a traffipaxot? Rádiófrekvenciás jeleket bocsájtanak ki, melyek a célról, azaz a gépkocsikról visszaverődve megmérik azok sebességeit. Ezeket a rádióhullámokat a traffipax folyamatosan sugározza, a jelek visszaverődéseit, szóródásait és közvetlen sugárzását a detektorok észlelik és kimutatják.

whistler_gt130_szelvedos

A lézeres traffipaxok úgyszintén a visszaverődés elvét alkalmazzák, a kibocsátott jelek visszaverődéseit, szóródását és közvetlen találatát is képes jelezni egy traffipax-előjelző. Erre azonban akkor van jobb esély, ha még a mérés hatósugarán kívül vagyunk, attól legalább kb. 250 méterre. A lézersugár nyílásszöge ugyanis egy kúp mentén szélesedik a kezelőtől számítva, azonban rövid távolságoknál még nem lesz elég széles, hogy felérjen a szélvédőre kihelyezett készülékhez.

Webáruházunkban legálisan minden eszköz beszerezhető: detektorbolt.hu

a

A maniaxtreme.hu webáruház, követve a legújabb divattrendeket, vásárlóbarát áron kínál trendi női ruhákat. A divatkövető termékeink között női ruha, női pulóver, női felső, női nadrág, leggings – cicanadrág, női táska, kiegészítők, cipők egyaránt megtalálhatóak.

maniaxtreme-webshop

A mi márkánkkal, a SYL-lel szeretnénk nyomon követni az újabb és újabb divattrendeket és csinos, egyedi, fiatalos női ruhákat gyártani. Célkitűzésünk, hogy a SYL termékeket piacképes áron adhassuk butik minőséggel, amelyeket mind a kereskedők, mind a vásárlók szeretni fognak. A SYL márka jegyében alkotunk női ruhákat, leggingseket, kedveljük például a csipkét, a muszlint vagy a kényelmes pamut és viszkóz anyagokat. Kimondottan imádjuk az extravagáns női ruhákat, felsőket, illetve a divatos egyedi darabokat!

szaj-mintas-csotop2-0

Mivel mi és a partnereink is folyamatosan fejlődnek, gyarapodnak, az erősödő igényeknek megfelelően, nyomtatott mintás, strasszozott ruhákat, nadrágokat is gyártunk.

Webáruházunk: maniaxtreme.hu

 

a

Igényeknek megfelelő reptéri parkolási lehetőségek akár transzfer nélkül is, már 500 Ft / naptól. Az M0 felől érkező vendégeink a 400as út irányából találnak meg minket, az Üllő táblánál jobbra. 2225, Üllő, Pesti út 207.

2-5344255762

  • Közeli parkolás a Liszt Ferenc repülőtér termináljához
  • Gyors ügyintézés és regisztráció
  • Udvarias, magas színvonalú kiszolgálás, transzfer szolgáltatás

3-6041604448

A parkoló használatának menete: Ön a parkolóhelyét lefoglalhatja a helyszínen, telefonon vagy online a www.parkolom.hu weboldalon. Miután a helyszínen a parkolónk területén (Üllő, Pesti út 209.) gépjárművével leparkolt, irodánkban kollégáink segítségével kitöltik a parkolási lapot. A parkolási lapot a parkoló üzemeltetője és a parkolást végző személy aláírja. A parkolót igénybe vevő személy aláírásával elfogadja a parkoló általános szerződési feltételit. Ezek után vehető igénybe a parkolás és a transzfer.

Parkolóhelyét lefoglalhatja a helyszínen, telefonon vagy online a www.parkolom.hu oldalon.

a