2016. október archívum

Nálunk tuti, hogy megtalálja franciaágyát! Mindez egy használt franciaágy árán, azaz a bolti ár közel feléért! Kijelenthetjük, hogy ennyi pénzért ilyen kiváló minőséget nem igazán találunk hazánkban. A minőséget is tudjuk tartani, mivel Olasz és Németországból importált franciaágyak első osztályúak!

slide-4

Két helyről szerezzük be a franciaágyainkat: egy olaszországi cég, aki prémium minőségű franciaágyakat és komplett hálószobákat szállít nekünk, és itt el kell mondani, hogy ezek a termékek valóban olasz gyártásúak. A másik cég egy német, nekik Magyarországon található a logisztikai központja. A franciaágyak minőségét a Deutsch Qualität garantálja.

Takarékossági okok miatt nincs rá kapacitás, hogy egy vásárlóval át kelljen néznünk a franciaágyak tömkelegét először, majd újra, ha visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kérdéses franciaágyat nagy eséllyel már a következő nap értékesítjük.

Jó böngészést kívánunk a franciaágy oldalunkon, és sikeres vásárlást!

Kérjük, keressen fel minket: http://franciaagy.net/

a

Legyen akár a klasszikus 3-2-1-es elrendezésű vagy modern L, U alakú kanapé, nálunk tuti, hogy megtalálja.

Az kanapé szóról régebben a klasszikus 3-2-1-es elrendezésű berendezési tárgy jutott az eszünkbe, mely tartalmazott egy fotelt, egy kétszemélyes és egy háromszemélyes ülőkanapét. Az anyaga lehetett bőr, műbőr, szövet, plüss, esetleg rattan.

characas_u_form_1-700x525

Azt tapasztaljuk, hogy manapság az érdeklődő a kanapé alatt sarokgarnitúrát, L vagy U alakú sarokkanapét, esetleg egyenes, ággyá alakítható kanapét ért. Az ágyazható sarok a legkedveltebb, ha ágyneműtartót is tartalmaz, akkor még nagyobb sikert arathat a vásárlók körében. Ha a sarokülő garnitúra még jobbra, balra is szerelhető, akkor az is lehetséges, hogy lakásátalakításkor vagy költözéskor megváltoztassuk a kanapé állását az új szempontok alapján, egyszerű átszereléssel.

Nem webáruház vagyunk, hanem raktár: Magyarország legnagyobb kanapé, ülőgarnitúra lerakata és eloesztó központja egyben. Szerintünk jobb, ha a vevő legalább ráül a bútorra, mielőtt megveszi, hazaviszi, és nem látatlanban rendel. Nem a legolcsóbb kategóriájú áruról, hanem közép, felső-közép, olykor felső kategóriás minőségű ülőgarnitúrákról és kanapékról beszélünk. Általában 500 kanapé van a 4000 nm-es raktárunkban… (többek között ezért is vagyunk olcsóak, mert nincs nagy személyzet, így alacsonyan tartjuk a költségeinket.)

Kedves vásárlók! Jó böngészést kívánunk olcsó kanapé kiárusításunkon, és sikeres vásárlást!

Kérjük, keressen fel minket: www.kanape.net

a

Új házat építene, eladna, vagy bérbe adná? Ehhez mára elengedhetetlen az energetikai tanúsítvány kiállítása minden ingatlan esetében. Az energetikai tanúsítvány nemléte akadály lehet a tervei megvalósításában! Cégünk országosan vállalni tud energetikai tanúsítványok elkészítését, a szükséges méréseket és számításokat.

Ez nem kidobott pénz, hanem egy hasznos, értékes, zsebbe vágó információ. Az energetikai tanúsítvány kiállítása lépésről lépésre elolvasható nálunk.

energetikai-tanusitvany-keszites

A jobb energetikai besorolású épületek előnyösebb helyzetből indulnak eladáskor és bérbeadáskor ha kiderül egy ingatlanról, hogy energiatakarékosabb, az a magasabb eladási vagy bérbeadási ár formájában is megtérülhet számunkra. A tanúsítvány a bérlő vagy vásárló számára is garancia arra, hogy egy kedvezőbb energetikai besorolású ingatlan esetén kisebb rezsiköltségekkel kell számolnia.

Etanus.hu, az energiatanúsító

a