2016. november archívum

Lomtalanítást? Akkor profi lomtalanító csapatra lesz szüksége! Hívja a Tutiteher csapatát!
Vállaljuk családi házak, irodák és egyéb épületek lomtalanítását. A feleslegessé vált bútorokat, tárgyak elszállítását is vállaljuk. Teljes családi ház, iroda, lakás kiürítését is vállaljuk.

lomtalanitas-tutiteher

A munkánkkal minél kevésbé zavarjuk a lakókörnyezetet, és próbáljuk gyorsan elvégezni a megbízásunkat. A keletkező lomot hivatalos hulladékkezelőnél helyezzük el. Ha bizonytalan az elszállítandó dolgok mennyiségében, ingyenesen felmérjük a terepet, előre egyeztetett időpontban. A lomtalanítás során nem hagyunk hátra szemetet. Ha nem tudja becsomagolni, összepakolni az elszállítandó lomokat, úgy ebben is segítségére leszünk.

Keressen minket bizalommal: www.tutiteher.hu

a

 

Az ülőgarnitúráról, mint bútorról régebben a klasszikus 3-2-1-es nappali bútor jutott eszünkbe, mely tartalmazott egy fotelt, egy kétszemélyes és egy háromszemélyes ülőkanapét. Lehetett bőrből, műbőrből, szövetből, plüssből, esetleg rattanból.

alexa_ulogarnitura-960x557

Úgy tapasztaljuk, hogy manapság az érdeklődő az ülőgarnitúra alatt sarokgarnitúrát, L alakú vagy U alakú sarokkanapét, esetleg egyenes kanapét ért. Az ágyazható sarok a legkedveltebb, illetve ha ágyneműtartónak is használható, akkor még nagyobb sikert arathat a vásárlók körében. Ha a sarokülő garnitúra mind jobbra, mind balra szerelhető, akkor arra is lehetőség adódik, hogy lakásátalakításkor vagy költözéskor – az új szempontokat figyelembe véve, egyszerű átszereléssel – más legyen az ülőgarnitúra állása.

Közép-, illetve felső-közép, esetenként felső kategóriás ülőgarnitúrákról van szó, az árak viszont minden esetben olcsóak. Tippeket is szívesen adunk, nem tartunk a vetélytársaktól, mert igazából NINCS TAKARGATNIVALÓNK. Takarékossági okok miatt nincs rá kapacitás, hogy egy érdeklődővel át kelljen néznünk a bútorok tömkelegét először, majd még egyszer, amikor visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kérdéses ülőgarnitúrát nagy valószínűséggel már másnap eladjuk. Általában 500 kanapé van a 4000 nm-es raktárunkban…

Kérjük, látogasson el hozzánk: olcsoulogarnitura.hu

a